Прикажувам 1–15 од 66 резултати

Прикажи 9 18 27 All

ФИЛТЕР ЗА ПРОИЗВОД

Навлака за перница ECO
50/50 памук/полиестер
144 нишки

85.00 ден129.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

50% Памук, 50% Полиестер

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

50×70, 50×70 4×3

Сериjа

ECO

Чаршав ECO
50/50 памук/полиестер
144 нишки

315.00 ден615.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

50% Памук, 50% Полиестер

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

165×250, 165×270, 180×280, 225×250, 225×270, 245×250, 245×270, 265×280, 305×300

Сериjа

ECO

Навлака за јорган ECO
50/50 памук/полиестер
144 нишки

512.00 ден828.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

50% Памук, 50% Полиестер

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

150×210, 160×220, 160×240, 220×240

Сериjа

ECO

Навлака за перница ECO 100
100% Памук
144 Нишки

96.00 ден148.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

100% Памук

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

52×73, 52×73 4×3

Сериjа

ECO 100

Чаршав ECO 100
100% Памук
144 нишки

403.00 ден554.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

100% Памук

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

170×270, 245×270

Сериjа

ECO 100

Навлака за јорган ECO 100
100% Памук
144 Нишки

600.00 ден963.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

100% Памук

Броj на нишки

144 Нишки

Тежина (GSM)

116 g/m²

Големина

150×210, 165×230, 220×240

Сериjа

ECO 100

Навлака за перница LEMNOS
60/40 памук/полиестер
160 Нишки

96.00 ден158.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

160 Нишки

Тежина (GSM)

126 g/m²

Големина

50×70, 50×70 4×4

Сериjа

LEMNOS

Чаршав LEMNOS
60/40 памук/полиестер
160 Нишки

350.00 ден738.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

160 Нишки

Тежина (GSM)

126 g/m²

Големина

160×240, 170×270, 225×270, 245×270, 265×280, 305×300

Сериjа

LEMNOS

Навлака за јорган LEMNOS
60/40 памук/полиестер
160 Нишки

600.00 ден963.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Ранфорс

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

160 Нишки

Тежина (GSM)

126 g/m²

Големина

150×210, 165×220, 165×240, 220×240

Сериjа

LEMNOS

Навлака за перница MACEDONIA
60/40 памук/полиестер
180 Нишки

120.00 ден179.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Памучен сатен рига

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Ширина рига

15 mm

Големина

51×71, 51×71 4×4

Сериjа

MACEDONIA

Чаршав MACEDONIA
60/40 памук/полиестер
180 Нишки

507.00 ден898.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Памучен сатен рига

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Ширина рига

15 mm

Големина

170×275, 225×275, 245×275, 265×275, 307×310

Сериjа

MACEDONIA

Навлака за јорган MACEDONIA
60/40 памук/полиестер
180 Нишки

712.00 ден1190.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Памучен сатен рига

Состав

60% Памук, 40% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Ширина рига

15 mm

Големина

150×210, 165×220, 165×240, 220×240

Сериjа

MACEDONIA

Навлака за перница LONDON
70/30 памук/полиестер
180 Нишки

120.00 ден179.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Перкал

Состав

70% Памук, 30% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Големина

52×72, 52×72 4×4

Сериjа

LONDON

Чаршав LONDON
70/30 памук/полиестер
180 Нишки

507.00 ден898.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Перкал

Состав

70% Памук, 30% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Големина

170×280, 225×280, 245×280, 265×280, 305×300

Сериjа

LONDON

Навлака за јорган LONDON
70/30 памук/полиестер
180 Нишки

712.00 ден1190.00 ден без ДДВ/бр.
Тежина Не е достапно
Вид ткаенина

Перкал

Состав

70% Памук, 30% Полиестер

Броj на нишки

180 Нишки

Тежина (GSM)

150 g/m²

Големина

150×210, 165×220, 165×240, 220×240

Сериjа

LONDON